977 331 865   636774763 
   Presentació


Presentació Cortines Passeig Reus. Confecció de cortines Reus

Cortines Passeig és un establiment exclusiu de Reus, líder en la venda de cortines, catifes, edredons i fundes nòrdiques, oferint una àmplia gamma de productes de qualitat per a la llar. La nostra empresa, amb anys dexperiència en el sector i la confiança inqüestionable dels nostres clients, és sinònim dexcel·lència en els nostres productes.

 

 

Amb una selecció meticulosa de materials de primera qualitat i un equip professional altament qualificat, garantim que trobarà tot el que necessita per donar un toc delegància i confort a la seva llar. Sigui quina sigui la seva preferència estilística, estarem encantats doferir-li solucions personalitzades que sadaptin als seus gustos i necessitats.

 

 

Amb orgull, oferim serveis dinstal·lació de cortines a Reus i les poblacions veïnes, incloent Tarragona, Cambrils, Salou, Constantí, Valls, el Priorat, la Ribera dEbre, el Tarragonès i la Conca de Barberà. Vine a visitar la nostra botiga i descobreixi com podem transformar la seva llar en un espai sofisticat i acollidor.


Cortines a ReusCortines a Reus


Cortines Reus
   Productes


.


Cortines en Reus


Cortines en ReusCortines en Reus
   Contacte


Adreça:


Cortines Passeig Reus. Confecció de cortines

Cami de Riudoms, 22

43202 Reus (Tarragona)


Horari:

Dilluns a Divendres:
10 a 13
17:30 a 19:30
Dissabte:
10 a 13

Cont: 169430


Contacte:


Telèfon: 977 331 865

Móbil: 636774763

Fax:977 331 865Clica aquí para contactar per Correu ElectrònicContacti amb nosaltres


Pot contactar amb nosaltres a través d'aquest formulari les 24 hores al dia. Indiqui el seu nom, telèfon, correu electrònic i un breu comentari sobre la seva petició. Ens posarem en contacte amb vostè en un breu període de temps.

*

*

*

*


Prova anti SPAM:

Has d'introduir els 2 grups de lletres amb el format demanat, majúscules o minúscules. Amb això volem evitar els correus brossa.


Escriu 6 lletres C:

Escriu 4 lletres E:

Whatsapp
compartir twitterar LinkedIn Compartir